מדי שנה נזרק בישראל מזון בשווי 18 מיליארד שקל – כך עולה מדו"ח של עמותת "לקט ישראל". הצלה של רק רבע מתוכו תצמצם את הפער התזונתי שבין העשירונים, במהלך שעלותו זולה יותר בכ-75% מאשר מימון קצבאות. בארגון טוענים כי 75% מהמזון האבוד הוא פירות וירקות.
";
Loading images...
|
![]() |
מדי שנה נזרק בישראל מזון בשווי 18 מיליארד שקל – כך עולה מדו"ח של עמותת "לקט ישראל". הצלה של רק רבע מתוכו תצמצם את הפער התזונתי שבין העשירונים, במהלך שעלותו זולה יותר בכ-75% מאשר מימון קצבאות. בארגון טוענים כי 75% מהמזון האבוד הוא פירות וירקות.